Kiralık Mehteran Takımı

Kiralık Mehteran Takımı

Kiralık Mehteran Takımı Fiyatlarımızı sorarak sizde organizasyonlara renk katabilirsiniz. işinin erbabı profesyonel ekiplerimiz sizlere bir adım ötede, bize ulaşmak yeterli. Organizasyonlarda en iyi mehter programları için Osmanlı mehteran takımı Arayıp rezervasyon yaptırabilirsiniz. 7 kişilik mehter ekipleri ile başlayıp 30 kişiye kadar gruplarımız mevcuttur. Kiralık Mehteran Takımı Fiyatlarımız 7.000 TL’den Başlamaktadır.

en kaliteli mehter takımı

İstanbul’un En Büyük Mehter Ekipleri Sizleri Bekliyor

20 yıla dayanan mehteran sektöründe hizmet veren Osmanlı mehter takımı, bütün şirketlerin ihtiyacı olan mehter takımı ihtiyacını karşılamakla beraber yaptıkları organizasyonlarda en muhteşem programları sunmanın onurunu yaşıyor. Geçmişten günümüze gelen bu muhteşem coşkuyu siz de yaşayın ve kaliteyi sizlerde hissedin. İstanbul’da 7 24 bizleri arayıp rezervasyon yaptırabilir, haftanın 7 günü bizleri organizasyonlarınıza çağırabilirsiniz.

Osmanlı mehter ekibi

Mehteran Ekipleri İle Hangi Organizasyonlara Katılıyoruz

Sünnet düğünlerinden, açılış organizasyonlarına, doğum günü partilerinden, fuar etkinliklerine ve daha birçok organizasyonda mehteran takımımız sizlere hizmet vermektedir. En otantik Osmanlı kıyafetleriyle, en otantik çalgılarla bulunduğumuz ortama tarihi bir heyecan katmaktayız. Sizleri tarihi bir yolculuğa davet ediyoruz. Milli ve manevi duyguları ön planda tutan ekiplerimiz sevdiğiniz en iyi marşları seslendirerek sizlere özel anlar yaşatıyorlar.

Mehter takımı gösterileri İstanbul

İstanbul’da Mehter Takımı Gösterileri İçin Arayın

Sünnet düğün Programları ve açılış organizasyonları yanında diğer tüm etkinliklerde mehter ekibi programları yaparak gelen misafirlerinize muhteşem şovlar sunabilirsiniz. Osmanlının mirası olan bu kültürel faaliyet bizler tarafından günümüzde yaşatılıyor. İstanbul’un tüm ile ve semtlerinde yapılacak tüm organizasyonlarda yer almaya devam ediyoruz.

mehter kiralamak için arayın

Gelin Alma İçin Mehter Takımı Programı Yaptırabilirsiniz

Özellikle İhtişamlı evden çıkarma programı yaptırmak isteyen müşterilerimiz için mehter ekibi ile evin önünde en sevilen marşları seslendirerek tüm mahalle halkına güzel bir program sunuyoruz. Gelin ve damat aile ile birlikte gelin arabasına binip gidene kadar programımız devam eder. Gelin alma törenleri için Mehter takımı her zaman hizmetinizdedir.

Kiralık Mehteran Takımı ne kadar

Sünnet Düğünlerinde Mehteran Ekibi Kiralayabilirsiniz

  • Tarihin en eski bando ekiplerinden olan mehteran, hem vurmalı hem de üflemeli çalgıları ile bulunduğu ortama heyecan ve coşku katmaktadır.
  • Sünnet düğünlerinde sünnet olan yavrumuz ile salona giriş yaparken taşıma tahtı üstünde muhteşem çıkışlar yaparız.
  • Sünnet Düğünlerinde Özellikle mehter ekibi gösterileri sahnede ortalama 1 saat sürmektedir.
  • Sünnet Organizasyonlarında taşıma tahtı ve yeniçeri askerleri ve mehteran grubu kiralayarak organizasyonlara renk katabilirsiniz.

İstanbul’da Yapacağınız tüm etkinlikler için bizden bilgi alıp rezervasyon yaptırabilirsiniz. 0532 692 98 48

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir